Családi csomag

Csládi csobbanás

Csomagajánlat: 4 fő, 8 nap / 7 éj

Csomag leírása

Nyaraljon családjával Harkányban! Élvezze az ország legnagyobb szabadtéri starndjának hűsítő medencéit, csúzdázzon naphosszat, sütkérezzen a napon vagy pihenjen árnyékban. Ha beleunt a fürdőzésbe számos egyéb szabadidős tevékenység nyújthat élményt. Kerékpározhat a Három Folyó kerékpáros túraútvonal nyugalmas és csodálatos kiépített szakaszain. Hajótúrán vehet részt a Duna - Dráva Nemzeti Park vadregényes partmenti tájain. A Szomszédos villányi borvidék nyitott pincéi szeretettel, és kiváló borokkal várják. A Teneks és Szársomjó hegyek közti túraösvények csodás élővilággal várják a túrázni vágyókat. Az útvonal egyik állomása a máriagyűdi templom, mely a Mária Út, Közép - Európa zarándokútjának egyik kiemelkedő állomása. Városnézére, kulturális kikapcsolódásra számos lehtőséget nyújt a mindössze 24 kilométerre fekvő Pécs történelmi városa. A Szomszédos Siklóson pedig a Teneks kapitánya sorozatból ismert táj és történelem elevenedik meg.

Szállást tágas négyfős önellátásra berendezett apartmanjainkban biztosítunk. Minden apartmanunk saját konyhával, fürdőszobával és terasszal rendelkezik.

Kedvezményes csomagunkat kupon formájában használhatja fel, amelyet a megrendelést követően a megadott e-mail címre küldünk ki. A vételár 20%-a 5 munkanapopn belül OTP SZÉP kártyával vagy banki utalással fizetendő.

Csomag tartalma:

  • szállás 4fő részére 7 éjszakára
  • ajándék bor és üdítő

Felhasználhatóság:

  • 4 fő
  • 2018.07.01 - 2018.07.15.
  • vasárnaptól vasárnapig

Vásárlás

Megrendelő adatai:

Felhasználás időtartama:
75.000 Ft / csomag
Megosztás: